SAPLAB DETOX KUUR


..

JUICE RESET SAPKUUR 

Ben je toe aan een lichamelijke en geestelijke opkikker? Wil je in jouw reeds gezonde lifestyle een reguliere sapkuur invoegen of een omslag maken naar een nóg gezonder, misschien wel plantaardig eetpatroon? Speelt het idee om  beter te gaan eten maar weet je niet goed hoe te starten? Of misschien heb je zoals velen last van vermoeidheid of kwaaltjes als migraine en allergieën?

Wat de reden ook is, het altijd goed om je systeem regelmatig te ontlasten, te reinigen en te voeden met 100% natuurlijke, rauwe, koud geperste groente -en fruitsappen van biologische groente en fruit. Met de hoge concentratie aan levende enzymen, voedingstoffen, vitamines & mineralen krijgt je systeem een servicebeurt en kickstart je meteen een gezonder eetpatroon.

Tijdens een Juice Reset krijg je een direct door het lichaam op te nemen mix aan rauwe, 100% pure en natuurlijke juices binnen, koud geperst uit tot 5000 gram biologische groente en fruit. Per dag!

De rauwe juices, vol van energie, levende enzymen, voedingstoffen, vitaminen en mineralen, in combinatie met het weglaten van dierlijke producten, bewerkt, gekookt & gebakken voedsel, suiker, cafeïne, zout, vetten en toevoegingen, zorgen ervoor dat je spijsverteringsgestel wordt ontlast en je systeem gereinigd, ontgift en gevoed.

..

KIES JE RESET LEVEL
Er zijn 3 Reset Levels, op basis van smaak detox-intensiteit. Kies de Reset die bij je past en vergroot zo je kans op een geslaagde Reset ervaring. Je hebt de keus uit onze Rainbow, Classic & Fanatic Reset.

RAINBOW RESET sweet flavours, mild detox*
Personen die de eerste stappen naar een meer healthy lifstyle willen zetten maken een goede keuze met de Rainbow Reset. Onze zoetere juices maken deze reset een aantrekkelijke smaakbeleving met een breed palet aan voedingstoffen, vitaminen en mineralen.

Daily menu:
1. Ginger Lemon Shot
2. Sunrise
3. Easy Green
4. Pineapple Mint
5. Bunny Hop
6. Sweet Beets
7. Easy Green
8. Vanilla Almond

Extra’s 1 biologische citroen, 1 digestieve kruidenthee, Instructies

CLASSIC RESET sweet, green & spicy flavours, deep detox*
Zowel health fanatics op zoek naar een periodieke Reset, als ook nieuwsgierige first-timers die de eerste stappen naar een gezondere lifestyle en passend eetpatroon willen zetten, maken met de Classic Reset een goede keus. Deze reset is ook heel geschikt om je weer op de rails te krijgen mocht je van je reeds gezonde eetpatroon zijn afgedwaald.

Daily menu:
1. Ginger Lemon Shot
2. Sunrise
3. Easy Green
4. Pineapple Mint
5. Magic Earth
6. Skin Tonic
7. Green Supreme
8. Vanilla Almond Nutmilk

Extra’s 1 biologische citroen, 1 digestieve kruidenthee, Instructies
..
FANATIC RESET green & spicy flavours, strong detox*
De ‘Fanatic Reset’ heeft een hoge detox intensiteit en is er voor personen die vers en plantaardig eten en regelmatig bewegen al in hun lifestyle hebben ingevoegd. Ook personen die reeds eerder een sapkuur deden daarmee de detox fase aan zien komen maken met deze diep reinigende en voedende Fanatic Reset een goede keuze.

Daily menu:
1. Ginger Lemon Shot
2. Sunrise
3. Easy Green
4. Green Supreme
5. Magic Earth
6. Skin Tonic
7. Green Supreme
8. Vanilla Almond

Extra’s 1 biologische citroen, 1 digestieve kruidenthee, Instructies
..
PRICE
1 day / 35,00 euro / 1 shot / 6 juices / 1 nut mylk / 1 x herbal tea / 2 x organic lemon
2 days / 67,50 euro / 2 shots / 12 juices / 2 nut mylk / 2 x herbal tea / 4 x organic lemon
3 days / 99 euro / 3 shots / 18 juices / 3 nut mylk / 3 x herbal tea / 6 x organic lemon

Meer dagen Reset? Vanaf de vierde dag is de prijs 33 euro per dag.
Wij leveren onze juice resets Shock Frozen, professioneel verpakt en bezorgd of vezonden tot aan de deur.

..

 

DETOX FASE

Reacties op een Reset zijn voor iedereen verschillend en afhankelijk van je huidige gezondheid, eet -en leefstijl. Wees je wel bewust van deze mogelijke lichamelijke reacties tijdens het detox proces.

Zo weet je wat je eventueel te wachten staat en dat sommige eventueel minder prettige reacties juist een goed teken zijn. Je bent op de goede weg. Lees ‘Detox Effecten’ op deze site of stuur een berichtje voor persoonlijk contact.

Voor Pre, During en Post Reset Tips en info over deze tijdelijke (soms heavy maar positieve!) lichamelijke effecten tijdens de detox fase en tips & tricks om deze tot een minimum te beperken, scroll je verder naar beneden.

..

ONE TWO THREE OR MORE DAYS

Hoe langer je sapkuur duurt, hoe meer je van de eerder genoemde effecten zal merken. Je kickstart naar een gezondere lifestyle is gemaakt zodra je deze stap zet. Eén dag om je systeem op orde houden of om te testen of Juice naar meer smaakt? Of een meerdaagse Reset ter diepe detox of kickoff van een nieuwe lifestyle? De keuze is aan jou.

Met een Reset van één dag geef je je darmgestel een dag rust, onderga je een lichte detox en voedt je jouw systeem met een boost aan voedingstoffen, vitaminen en mineralen.

Met een meerdaagse kuur is de detox dieper, de voeding rijker en zet je met een portie goede wil en een snufje discipline een gezonder en meer plantaardig eetpatroon makkelijker door.

SapLab geeft je graag tips & tricks om groenten,  fruit, juices en salades, noten en peulvruchten part of je lifestyle te maken en voedingsfoutjes te voorkomen. Wij hebben ook een aantal geschikte boeken en documentaire tips, websites en lezingen waarvan wij denken dat deze je gezonde keuze om je eetpatroon naar een hoger nivo te tillen kunnen helpen en wij houden met plezier enkele keren contact via berichtjes ter ondersteuning.

..

RESET REGULAR

Wekelijks of maandelijks een 1, 2 of 3 daagse Juice Reset invoeren is een hele gezonde keuze.

Je reinigt en voedt je systeem zo met regelmaat, je darmgestel krjgt even vrijaf en een Reset stimuleert een gezond eetpatroon vol te houden of het terug op de rails te zetten.

Gezonder, rauwer en  plantaardiger eten wordt zo steeds makkelijker.

..

JUICE-O-PHONE
06 44 23 68 40

..

DETOX EFFECTEN

Het is belangrijk te weten dat je naast de energie, helderheid en een vitaal gevoel, tijdens de Reset ook met minder fijne detox-effecten te maken kunt krijgen. Zo kun je vanaf halverwege of aan het eind van de eerste dag bijvoorbeeld last van hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, een slecht humeur, een hongergevoel of koortsachtig gevoel krijgen.

Dit is het ontgiftingsproces in combinatie met ‘afkick’ verschijnselen van bijvoorbeeld cafeïne, nicotine, geraffineerde suiker, vetten enzovoort. Per persoon verschilt de intensiteit en duur van deze effecten en sommige mensen hebben er zelfs helemaal geen last van. De meeste die wat heavy effecten ervaren zijn er na dag twee weer vanaf.

Geef in ieder geval niet zomaar op maar weet het hoort erbij en het gaat ook weer voorbij, waarna je de positieve effecten van de kuur energie op voelt komen.

PRE RESET TIPS

Een goede Pre-Reset helpt je bewust te maken van je huidige eet en leefpatroon en je supergoede keuze een Reset te plannen. Het stimuleert een prettige en efficiënte detox & cleanse, met minder intense ontwenningsverschijnselen en heavy effecten.

Hanteer afhankelijk van je huidige eet -en leefgewoonten minimaal de volgende Pre-Reset periodes aan: Classic: 2-3 dagen, Fanatic: 1-2 dagen. Hoe gezonder je reeds leeft, hoe korter je pre-reset zou kunnen zijn.

 • Drink een aantal dagen vooraf warm water met citroensap na het opstaan
 • Sta een aantal dagen vóór de kuur eens bewust stil bij wat je zoal eet en drinkt 
 • Minder of stop alvast met cafeïne, alcohol, frisdrank, nicotine, vlees, tarwe -en melkproducten, vet, zout en suiker
 • Eet meer salades, soep en verse groente en fruit
 • Drink alvast eens een 100% natuurlijke smoothie of juice
 • Vul een flesje en drink elk uur een glas water of warm water met citroensap
 • Sport, beweeg of warm jezelf op en rek en strek dagelijks, liefst in de buitenlucht
 • Zorg voor wat fruit bij de hand hebt en snack eens met bijvoorbeeld een appel of een banaan in plaats van een worstebroodje, chocola, koek of zakje chips
 • Vervang de gebruikelijke koffie, melk & frisdrank een aantal maal per dag voor een glas water of groene thee en probeer eens zonder of met de helft suiker
 • Kijk gedurende de Pre-Reset eens één of meer van de documentaires ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ ‘Forks over Knives’ ‘Superjuice Me’ en ‘Food Matters’ via Netflix, Youtube of leen-dvd’s via SapLab
 • Ga op tijd slapen en ontspan 30 minuten voor je gaat slapen

.

TIJDENS RESET TIPS

 • Begin elke dag met een glas water, 15 minuten vóór de Ginger shot.
 • Drink tussen elke juice telkens minimaal 1 glas water of warm water met citroensap.
 • Drink je laatste juice minimaal twee uur voor je gaat slapen en ga op tijd slapen
 • Luister naar je lichaam, rust wanneer nodig.
 • ‘kauw’op je juice / maak kauwbewegingen. Dat bereidt je digestieve gestel voor op de komst van voedsel en maakt het gestel en lichaam klaar om voedingsstoffen op te nemen. Tevens verminderd de  kauwbeweging een hongergevoel of gevoel van ongemak. Je lichaam mist het kauwen en dat wekt het idee op dat je honger hebt. Kauw op een stokje of iets anders maar in ieder geval óók op je juice.
 • Een eventueel hongergevoel tijdens de JuiceReset komt niet voort uit een tekort aan voedingsstoffen maar omdat de maag minder vol zit en de receptoren in en om je maag aangeven dat je maag leeg is. Of omdat het missen van de knauwbewegingen van je mond een onwennig gevoel geven. Drink op die momenten een extra glas water en knauw op een cocktailprikker of iets anders, dat kan helpen. Tevens zul je merken dat je ondanks een eventueel hongergevoel niet zonder energie komt te zitten en je gewoon kunt functioneren zolang de tijdelijke detox-effecten niet te intens zijn. Vermijd echter intense inspanning en sport. Licht bewegen is wel aan te raden.
 • Voldoende nachtrust helpt je de Reset succesvol en effectief te doorlopen.
 • Vermijd intense workout en stress.
 • Vermijd cafeïne, en alcohol.
 • Drink in de middag of avond de bijgeleverde digestieve kruidenthee.
 • Drink op moeilijke momenten juice, water, cafeïnevrije groene thee of warm citroenwater.
 • Eet geen vast voedsel, dat onderbreekt het detox proces.
 • Wees trots op jezelf en herinner jezelf eraan waarom je de Reset doet.
 • Wees sterk en geniet zelfs van de bijeffecten, realiseer je dat je een gezondere vitalere jij aan het creëren bent, dat er ongewenste stoffen afgevoerd worden, en dat je dat voelt. Wees bewust. Je komt geen voedingsstoffen tekort, je maag is op momenten van trek gewoon leeg of je mist het fysieke eten, geuren, textuur en de stimulerende stoffen zoals suiker en cafeïne. Zet door, dat gaat voorbij.
 • Ga voor lichte beweging zoals stevig wandelen of een stukje net boven je tempo fietsen om licht zweten te stimuleren.
 • Ga eventueel naar de sauna, doe aan lichte rek -en strekoefeningen of yoga en droog-borstel je huid.  Dit ondersteunt het afvoeren van ongewenste stoffen uit je systeem.
 • Kijk gedurende de Pre-Reset eens één of meer van de documentaires ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ ‘Forks over Knives’ ‘Superjuice Me’  ‘Food Matters’ ‘What the Health’ en ‘Food Choices’ via Netflix, Youtube of leen-dvd’s via SapLab, ook al heb je ze al eens gezien. Dat motiveert en inspireert enorm, helpt je door moeilijke momenten heen en veel van de gegeven informatie valt op zijn plaats.
 • Zorg tegen het einde van de Reset voor voldoende groente en fruit in huis. Eventueel zaden en noten. Zo bereid je de herintrede van een gezonder, meer plantaardig vast eetpatroon alvast voor.

.

POST RESET TIPS

 • De Pre Reset tips zijn tevens de Post Reset tips.
 • Begin weer met plantaardig, licht vast voedsel zoals gestoomde groente, verse soep, salades,  bruine rijst, groente -en fruit smoothies.
 • Probeer verminderd koffie, suiker, zout en vetgebruik voort te zetten of stop ermee nu je eraan went.
 • Zorg na de Reset voor één of meer gezonde snacks in de buurt, bijvoorbeeld een zak appels, wortels of ongebrande notenmix, csahew, dadels en bananen in de buurt. Zorg voor flessen water op dezelfde plaatsen. In je rugzak, in de auto, in de keuken en woonkamer, op je werk. Als je opeens trek of dorst hebt, dien je te voorkomen dat je naar makkelijke maar ongezonde tussendoortjes grijpt. Met fruit en groente voorhanden heb je een makkelijke, lekkere én supergezonde snacks voor handen en zet je makkelijk je gezonde leefstijl voort. Je zult versteld staan hoe goed en fijn deze oplossing voor je is en hoe je met minimale voorbereiding, want alles is kant en klaar, energiek en zonder suikerdips door kunt gaan.
 • Kijk op lastige momenten of bij terugval wederom de documentaires ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ ‘Forks over Knives’ ‘Superjuice Me’ en ‘Food Matters’ ‘Food Choices’ ‘What the Health’ via Netflix, Youtube of leen-dvd’s via SapLab ook al heb je ze al eens een gezien.

 

Onze 1, 2, 3 of meerdaagse Reset sapkuren kun je makkelijk bestellen met en berichtje naar de Juice-O-Phone. Geef door welke Reset je wilt bestellen, hoeveel dagen en wanneer je wilt starten. Scroll verder voor meer info.

Juice-O-Phone // 06 44 23 68 40

Wij leveren in de regio maar verzenden ook door heel Nederland.

 

 

HET VOLLEDIGE JUICE MENU

Medium 250 ml – 4,50 euro

..
1.    SUNRISE
energie, immuniteit, spijsvertering / veggie 2% / fruit 94% / other 6%
grapefruit + honing + sinaasappel + ananas + citroen + gember
..
2.    PINEAPPLE MINT
relax & cool down, spijsvertering, antioxidant / veggie 0% / fruit 100% / other 0%
ananas + appel + citroen + munt
..
3.    SWEET BEETS
energie, ontstekingsremmend, bloedsomloop / veggie 72% / fruit 28% / other 0%
rode biet + venkel + peer + appel + sinaasappel
..
4.  BUNNY HOP
detox / huid & haar/ kids favorite / veggie 70% / fruit 30% / other 0%
wortel + appel + citroen + gember
..
5.    MAGIC EARTH
energie, antioxidant, bloedsomloop / veggie 74% / fruit 26 % / 0%
rode biet + wortel + appel + citroen + gember + kurkuma + zwarte peper
..
6.    SKIN TONIC
huid & haar, soepele gewrichten, digestie / veggie 57% / fruit 38% / other 5%
komkommer + citroen + alöe vera + appel + agave + jalapeno juice
..
7.    GREEN SUPREME
spicy, voedingsrijke superjuice / veggie 74% / fruit 26% / other 0%
komkommer + spinazie + selderij + boerenkool + romaine sla + peterselie + appel + citroen + gember
..
8.    GOLDEN TIGER
antioxidant / ontstekingsremmer / veggie 80% / fruit 19% / other 1%
wortel + zoete aardappel + sinaasappel + kurkuma + gember + cayenne + zwarte peper
..

9.    GORILLA BLEND
voedings- en proteïnerijke maaltijd juice / veggie 88% / fruit 10% / other 2%
wortel + spinazie + peterselie + selderij + banaan + cacao + kaneel + hennepzaad + rijstproteïne
..

10.    VANILLA ALMOND
voedings- en proteïnerijke maaltijd notenmelk / veggie 0%/ fruit 12% / other 88%
rauwe amandelen + gefilterd water + dadels + vanille + zeezout 

..

HOW JUICE WORKS FOR YOU2

.

SAPLAB SUPERJUICE

SapLab Fresh Juice perst fris, gezond en eerlijk sap van verse biologische groente en fruit. Simpel en recht voor zijn raap. Je drinkt het zo op, want het is nog lekker ook. Zo krijg je makkelijk en zonder poespas een hele berg aan voedingstoffen, vitamines en mineralen binnen. Je voelt het meteen:

Saplab keeps you going!

.

 

WAAROM SAP

In een flesje sap gaat een hele berg ingrediënten, wel 600 tot 800 gram!
Probeer dat maar eens weg te krijgen in vaste vorm. Je zult snappen dat een juice opdrinken véél makkelijker is, en effectiever ook, want er valt weinig te verteren. Je lichaam neemt al het goede uit die ‘levende’ juice dan ook zó op. Drink je regelmatig of dagelijks een mix van vers geperst groente -en fruitsap, dan help je jouw immuun systeem weer op volle toeren te functioneren.

..

ROYAL FLUSH

Detoxen wordt een makkie en de kans is groot dat je beter herstelt van ziektes en kwaaltjes. Je wordt al snel lekker helder in je hoofd en gaat je steeds energieker voelen. Je streefgewicht komt vanzelf dichterbij en zelfs je huid, haar en ogen zullen je bedanken met een lekker kleurtje en een gezonde gloed.

..

UP UP UP

Sta er niet van te kijken als je zomaar trek begint te krijgen in groente en fruit. Fast food zal een steeds grotere teleurstelling blijken. Ken je dat ‘UP’ gevoel na junk food en energie drankjes? Dan ken je ook het daarop volgende ‘DOOOOOooown’ gevoel. Maar niet deze keer. Vers sap geeft je dat ‘UP UP UP’ gevoel…. en daar blijf je lekker hangen.

..

DAT WIL IK OOK

Het is geen raket technologie, dus probeer het gewoon! Vervang regelmatig eens een snack of zelfs maaltijd door een groene juice. Als je je beter gaat voelen dan je al deed, zul je al snel vaker voor juice kiezen. Je zal er eens wat over opzoeken en een paar inspirerende documentaires bekijken. Probeer ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ of ‘Superjuice Me’ bijvoorbeeld. Of ‘Forks over Knives’ (één van onze favorieten)
Misschien kom je er zelfs wel achter wie Max & Charlotte Gerson zijn.

..

ZELF JUICEN

Wij raden aan  zelf te juicen met een eigen machine. Zelf juicen is makkelijk zat. Even wennen in het begin, maar al gauw juice je snel en zonder de hele keuken op zijn kop te zetten. En op de momenten dat je weinig tijd of niks in huis hebt? Kies dan gewoon voor het gezonde gemak van SapLab Fresh Juice.

..

SPREAD THE WORD

Mocht het juicen je bevallen en voel jij je op den duur ook  zo licht als een veertje…  Spread the word! Zo worden er misschien meer mensen om je heen nóg gezonder. Maar regel nu eerst zélf maar eens een frisse groene juice en drink die lekker op.

It’s deliscious too!

..

JUICE-O-PHONE
06 44 23 68 40

..

 

..

SAPLAB LOYALTY CARD

Een Loyalty Card krijg je bij Vedettes. Neem hem mee of laat hem achter bij Vedettes. Zo stempel je voor een gratis 11th Juice!

..

JUICE RESERVEREN

Onze vaste selectie Pineapple Mint, Bunny Hop & Green Supreme zijn bij de verkooppunten verkrijgbaar. Indien je van deze drie juices één of meer flesjes wilt reserveren, stuur dan een bericht met naam, soort en aantal naar de Juice-O-Phone.

..

JUICE-O-PHONE
06 44 23 68 40

..

BEDRIJVEN EN EVENTS

Wij leveren vanaf 50 juices aan bedrijven en instellingen, feesten en events.

 

..

 

image

..

 

 

Tijdens de sapkuur kom je absoluut géén voedingstoffen tekort zoals je misschien zou verwachten, integendeel! Je voedt jezelf tijdens de reset waarschijnlijk beter dan ooit tevoren en je systeem zal de boost aan energie inzetten voor een karwei waar het wellicht al jaren niet aan toekomt: ontgiften.

Het effect? Je energie level een boost, je lichaam & darmgestel een diepe reiniging, er ontstaat een gezonde ‘groenere’ trek, je immuun systeem versterkt, dichter bij je streefgewicht, vitaler & frisser in lichaam en geest, glanzend haar, mooie nagels én een gezonde, heldere uitraling!

Eén dag maakt natuurlijk al wel verschil maar hoe meer dagen je van een Juice Reset geniet, hoe meer je van de genoemde effecten zult merken. Indien je na de Juice Reset je eetpatroon zoveel mogelijk (rauw) plataardig doorzet worden de effecten steeds beter merkbaar. Je energie nivo zal met de dag stijgen.

Een Juice Reset sapkuur geeft de voorzet, en met wat handigheid, discipline en een juiste mindset zet je zelf zo goed mogelijk een geheel of gedeeltelijk plantaardig en onbewerkt eetpatroon door. Misschien ga je zelf ook wel juicen! Dat zien we het liefst want dan is onze opzet pas echt geslaagd.

Met een leen-juicer en workshop van ons of een korte, praktische clinic bij je thuis, helpen wij je zelfs op weg om van je nieuw ingeslagen weg een blijvend succes te maken. Om er routine in te krijgen geven wij je bovendien handige tips & tricks en berichten wij een paar keer heen en weer om te kijken hoe het gaat. Meer info hierover volgt, stay tuned

..

..

SHOCK FROZEN JUICE

Shock Frozen juice geeft je de mogelijkheid een gezonde lifestyle te ondersteunen door ons ruime menu aan supergezonde cold pressed juices van biologische groente en fruit te drinken waar en wanneer het jou uitkomt. Ook een Reset sapkuur van 1, 3, 7 dagen of langer doorloop je zo wanneer het jou het beste uitkomt. Thuis haal je de avond vooraf de dagelijkse juices en shots uit de vriezer en zet deze in de koelkast. Zo staat je Reset elke morgen vers voor je klaar.

Shock Frozen juice wordt in korte tijd (60 tot 90 minuten) in een professionele blast chiller tot -20’c gekoeld. Deze techniek zorgt voor minimale kristalvorming en garandeert een ruime houdbaarheid tot minimaal 6 maanden, met optimaal behoud van smaak, structuur, kleur en wat ons betreft het belangrijkste: levende enzymen, belangrijke vitaminen, mineralen en voedingstoffen.

Shock frozen juices die terug op koelkast temperatuur (2-5 graden) zijn gebracht kun je gekoeld nog tot drie dagen daarna drinken. Toch raden wij aan de juices per dag vers uit de vriezer te halen om optimaal te profiteren van de een intense smaakbeleving en de hoogst mogelijke voedingswaarde. Je kunt de juices ook vrij rap op koelkast temperatuur krijgen door de flesjes een minuut of 20 in ruim heet, maar niet kokend water te leggen, van maximaal 60 graden . Zo blijft de juice precies zoals hij bedoeld is: rauw en levend. Vries ze niet terug in.

DING DONG! JUICE

Waar je ook woont in Nederland of België, wij sturen onze juices en onze gebalanceerde Reset Sapkuren naar je toe. In samenwerking met PostNL en Professioneel koud-verpakt in Isopro Isolatiebox, in geëxtrudeerd schuimen zak met gesloten cellen, dubbelzijdige reflectie, luchtdichte dubbelgeperste naden en koelelementen. Gegarandeerd vers & bevroren bij aankomst binnen 24 uur na verzenden.

De ruime keuze in bezorgmomenten zorgen voor een ontspannen aankomst van je Reset. Kies een geschikt moment zodat jij of iemand anders de juices aan kan nemen en in de vriezer kan plaatsen. Nu start je wanneer jij wilt, probleemloos je Reset.

..

  

.

DE JUICES

Ginger Shot – citroen & gember

Kickstart je metabolisme / stofwisseling. Deze shot turbostart daarmee je dag en brengt je lichaam en geest op gang, reinigt en kalmeert de maag, verlicht spier -en gewrichtspijn, boost immuniteit, sterke ontstekingsremmer en antioxidant, ondersteunt spijsvertering en bloedsomloop en ondersteunt de leverfunctie.

Pineapple Mint – Ananas + Appel + Citroen + Munt

De bromelaïne in ananas ondersteunt de spijsvertering en verwerking van eiwitten, verlicht door zijn ontstekingsremmende werking onder andere gewrichtspijnen en ondersteunt wondgenezing. De juice is calorie arm, rijk aan vitamine B-complex, C, provitamine A en bètacaroteen, reinigt de lever, verhoogt de weerstand tegen infecties en is goed voor de huid.

Bunny Hopwortel + appel + citroen + gember

Rijk aan antioxidanten zoals meerdere B-vitaminen, bètacaroteen, vitamine A, C en onder andere mineralen zoals koper, calcium, kalium, mangaan. Ondersteunt de leverfunctie, helpt cholesterol verlagen. De gember in deze juice helpt wagen -en ochtendziekte, verkoudheid, griep en migraine voorkomen en verlichten. Ondersteunt de stofwisseling.

Sweet Beets – rode biet + venkel + appel + peer + sinaasappel

Deze juice helpt met rode biet en venkel een hoge bloeddruk verlagen en bevorderen de spijsvertering. De bieten ondersteunen het detox proces en helpen zuurstof effectiever gebruiken bij inspanning en sport, waardoor energie en uithoudingsvermogen toenemen. De vitaminen en mineralen in appel, peer en sinaasappel met in het bijzonder vitamine C versterken het immuunsysteem.

Supreme Green – komkommer + spinazie + selderij + boerenkool + romaine sla + peterselie + citroen + gember

Deze voedingsrijke superjuices bevatten een berg aan groene bladgroenten en voorzien je lichaam van een breed spectrum voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Rijk aan onder andere ijzer, koper, mangaan, vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B6, vitamine C, vitamine K, omega-3, proteïne, beta-caroteen, calcium. Deze groene juices helpen cholesterol te verlagen en ondersteunen sterk het ontgiftingsproces.

Easy Green – komkommer + spinazie + selderij + boerenkool + romaine sla + peterselie + peer

Deze voedingsrijke superjuicse bevatten een berg aan groene bladgroenten en voorzien je lichaam van een breed spectrum voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Rijk aan onder andere ijzer, koper, mangaan, vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B6, vitamine C, vitamine K, omega-3, proteïne, beta-caroteen, calcium. Deze groene juices helpen cholesterol te verlagen en ondersteunen sterk het ontgiftingsproces.

Sunrise – grapefruit + honing + sinaasappel + ananas + citroen + gember

Deze juice bevat een krachtige combinatie van enzymrijke ingrediënten die de spijsvertering ondersteunen. Grapefruit ondersteunt gewichtsverlies en stabiliseert de bloedsuikerspiegel, de citroen ondersteunt onder andere de leverfunctie. Ananas is sterk ontstekingsremmend en tevens een rijke bron van bromelaïne, een enzym welke proteïne verwerking ondersteunt. Rijk aan vitamine C en andere antioxidanten verjongt deze energie opwekkende juice je huid, haar en nagels.

Magic Earth – rode biet + wortel + appel + citroen + gember + kurkuma + zwarte peper

Met twee van de zeer antioxidant -en voedingsrijke, detox stimulerende groenten in deze juice; rode biet & wortel, is deze juice in combinatie met de pectine in de appel en de zuiverende werking van de citroen & gember een parel van een juice in de detox-kuur. Tel daarbij de talloze gezondheidsvoordelen en ontstekingsremmende eigenschappen van echte vers, twin-gear geperst kurkuma sap op en je snapt waarom je na het drinken van deze juice het gevoel hebt dat je van binnen en van buiten begint te gloeien.

Skin Tonic – komkommer + citroen + alöe vera + appel + agave + jalapeno juice

Gebaseerd op ‘The Master Cleanse Lemonade’, een sinds de jaren ’40 een bejubelde en door miljoenen mensen toegepaste hydraterende detox & cleanse formule. Citroen stimuleert de leverfunctie, en samen met de jalapeno een soepele stoelgang en een effectieve werking van de spijsvertering. Capsaicin in de jalapeno is een sterke ontstekingsremmer en kan gewichtspijn verlichten. Onze unieke Skin Tonic formule bevat koudgeperst komkommersap, gestabiliseerde, 99,7% zuivere Alöe Vera Gel, en appel, welke detox-ondersteunende pectine bevat. Daarmee reinigt, hydrateert en voedt deze anitioxidant-rijke superjuice je gehele systeem en in het bijzonder je huid en verteringsgestel zeer goed.

Almond Milk – rauwe amandelen + dadels + vanille boon + zeezout + gefilterd water

Rijk aan proteïne, koolhydraten, gezonde onverzadigde vetten, vitamine B, D, E, K en onder andere calcium, magnesium, ijzer en zink. Deze lactosevrije, zijdezachte Almond Milk geeft je direct beschikbare energie uit de natuurlijk aanwezige suikers in de dadels. Deze traktatie stimuleert een goede bloedsomloop, cholesterol verlaging, een sterk hart, een gezond vaten -en zenuwstelsel, sterke botten en spiermassa.

 

..

image

.

CLOSER3

SapLab Fresh Juice

saplabfreshjuice

.juicy options

SapLab Fresh Juice

.

DE KRACHT VAN EEN JUICE RESET & PLANTAARDIG DIEET

De kracht zit in de combinatie van

 1. De ontlasting en reiniging van het spijsverteringsgestel door direct opneembaar, 100% plantaardige en rauw vloeibaar voedsel. Uw lichaam en zijn detox organen zal zo zijn energie besteden aan het ontgiftingsproces (detox) die de ‘rauwe & levende’ juices ondersteunen. In het dagelijkse leven eten wij overdag om de 4 uur, en vaak bewerkt, dierlijk, zuivelrijk voedsel bovendien. Het lichaam verbruikt tot 8 uur om vast voedsel volledig te verwerken van inname tot einde opname/verwerkingsproces. Vervolgens duurt het zo’n 4 uur voordat de zuiverende organen als lever, nieren, huid etc. het ontgiftingsproces volledig opgestart hebben. Het lichaam zal dus pas na 12 uur zonder vast voedsel effectief beginnen te ontgiften! Deze kans geeft uw u lichaam tijdens een juice reset/detox en de effecten zijn krachtig.
 2. Het uitblijven van nieuwe toevoer aan cafeïne, geraffineerde suiker, zout, verzadigde vetten, vlees -en melkproducten en bewerkt, gekookt en gebraden ‘dood’ voedsel eventueel met allerlei onnatuurlijke toevoegingen. Onthoud: net zo belangrijk als wat je wél in je mond stopt, is wat je er níet in stopt. Vervang een matige snack zoals een stuk pizza, hot dog, frietje, snicker etc. eens voor een stuk groente, fruit of een salade en je hebt al snel een dubbel zo goede keuze gemaakt: rommel ontweken, gezond gegeten, een groot verschil.
 3. De hoge concentratie aan een breed spectrum natuurlijke, direct opneembare voedingsstoffen, mineralen en vitamines.
 4. De natuurlijke ontwikkeling van een gezonde trek in vers, plantaardig voedsel waardoor je na de kuur een meer plantaardige lifestyle makkelijker kunt starten of doorzetten.
 5. Bovenstaande punten gezamenlijk helpen stimuleren en herstellen van het zelfhelende vermogen van het eigen lichaam. Dit is de reden dat bij veel mensen die hun eetpartroon vooral rauw en plantaardig weten te houden door dierlijke producten te mijden en voornamelijk groenten & fruit, salades, juices, & shakes noten zaden en peulvruchten eten kwaaltjes en ziekten zoals migraine, maagzuur, hoge bloeddruk, allergieën maar ook gewricht -en spierpijn, overgewicht, asthma, constipatie, melk -en glutenallergie, hooikoorts enzovoorts al vrij snel beginnen te verbeteren of zelfs verdwijnen. En ‘last but not least’: een dergelijke leefstijl werkt sterk preventief.

..

‘Let food be your Medicine’

Hippocrates

 

‘He who takes medicine but neglects diet, wastes the time of his dokter’

Chinese wijsheid

..

.

/// start today ///

..

 

ALGEMEEN

Algemeen: Al onze juices zijn rauw, onbewerkt, zonder toevoegingen en tot slechts 3 dagen na persdatum te gebruiken. Allen bevatten zij een breed spectrum aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen en zijn werkzaam op vele vlakken. De genoemde voordelen (in oranje vermeld) zijn daar de highlights van.

Wij raden sterk aan om bij interesse op www.whfoods.com zelf meer te weten te komen door een ingrediënt (in het engels) in de search-balk in te voeren.

Kijk ook eens één of meer van de volgende documentaires.

‘Fat, Sick & Nearly Dead, Superjuice Me, Forks over Knives, Food Matters, Food Choices, Cowspiracy, What the Health, Food Inc., The Joy Of Juicing, The Gerson Miracle, May I Be Frank’

Deze zijn allemaal online te vinden via YouTube, Netflix of elders maar wij hebben deze ook in ons bezit en lenen deze graag aan u uit, mocht dat voor u handiger zijn. U ziet dan wat een rauw plantaardig dieet bijvoorbeeld in de vorm van juice, voor anderen heeft betekend, inclusief duidelijke en begrijpelijke onderbouwingen door ’s werelds meest gerenommeerde artsen en specialisten op onder andere het gebied van voeding, hart -en vaatziekten, overgewicht, kanker, allergieën, geestesziekten, diabetes, en andere  welvaartsziekten.

Daarnaast schijnen de documentaires een helder licht op de bewerkte voedingsindustrie, welke voor een groot deel ten grondslag ligt aan de welvaartziekten-epedemie. Van kwaaltjes als migraine en allergieën tot ongeneselijke ziekten; een écht gezond, vooral rauw plantaardig eetpatroon heeft een grote positieve invloed op de genezing.

De resultaten zullen u ongetwijfeld leren, inspireren en motiveren. U zult erachter komen dat gezondheid voor een groot deel een keuze is.

Het kijken van één of meer interessante documentaires is een plezierige investering van slechts enkele uurtjes, en kan uw leven of dat van een dierbare heel positief beïnvloeden. Kijk samen met iemand om wie je geeft voor nog meer motivatie!

Onze werkwijze: Wij gebruiken meerdere juice methodes waaronder de Cold Press Norwalk, Champion & Twin Gear Angel, omdat wij geloven dat elk gebruikt ingrediënt zo het beste tot zijn recht komt.

Bij ons krijgen lokale en biologische ingrediënten de voorkeur waar dat redelijk en mogelijk is. Wij rijden zelf naar boeren, of halen bij een verzamelpunt in de buurt. Pas daarna wijken wij uit naar producten van verder, kwalitatief onbespoten of gangbare ingrediënten.

Wij wassen de producten vooraf in citroen met zout oplossing en spoelen grondig na alvorens wij snijden en persen.

Allergeeninformatie: Juices bevatten de ingrediënten zoals genoemd in het menu. Onze juices zijn 100% rauw en ongepasteuriseerd, zonder enige vorm van toevoegingen of behandelingen om de houdbaarheid te verlengen.

Onze juices bevatten levend sap met een groot deel van de werkzame levende enzymen nog intact.

Alle machines en materialen die wij gebruiken kunnen in contact komen met al de in het menu genoemde ingrediënten.

Wij werken in een ruimte en met machines waar tevens noten verwerkt worden.

.

.

.