.

.

NIEUW: ARROW TAG! Trefbal, met pijl en boog. Dé paintball beleving zonder blauwe plekken & rood geel groene vlekken!
///
Actie, Spanning, lachen met je vrienden, familie & collega’s. Een supervette actie game, voor alle leeftijden, op één van onze toffe outdoor locaties, of een locatie naar wens.
///
Buiten In de modder, op het gras in het park, strand of in de sneeuw, maar ook in een hal, tent of zaal. Je speelt het overal!
///
Reeds een hit in de USA en ook al in Nederland. Zó spannend en populair, dat het eerste NK al heeft plaatsgevonden!
///
Bij Joycompany uiteraard met de customized regels, jokers en onverwachte wendingen zoals je dat van ons mag verwachten, want de bedenkers van Wacky Streetgolf Tournament en het Robin Hood Crazy Arrows Boogschiet Kampioenschap hebben niet stilgezeten en komen met een pijlenkoker vol Mini Games, Jokers, Special Targets, Bonus Levels & Power Ups!
///
Elk vrijgezellenfeest, vriendenuitje, verjaardag voor de kids (… en volwassen kids), teambuilding, familiedag, personeelsuitje of bedrijfsfeest wordt er één vol actie en om over na te praten met Joycompany’s Archery Tag.
///
Deze activiteit combineert erg prettig met Crazy Arrows, Urban Disc Golf, Steprally en oud Hollandse spellencompetitie op Landgoed Mattemburgh, bij Villa Heidetuin, Fort de Roovere, de Waterschans of gewoon op een toffe locatie naar keuze.

///

Vanaf 11 jaar.

Kosten: 26,50 euro p.p. inclusief 2 consumpties bij de speel locatie (minimaal grootte 15 personen)

Op afhuur met begeleiding op uw event, school of bedrijfsfeest om doorlopend groepen en spelers te laten spelen is ook mogelijk. De halve dagprijs hiervoor is 595 euro ex btw. en reiskosten. Neem hiervoor contact op.

*note: Elke reservering is pas definitief na aanbetaling van 20% van de kosten.