JUICE WORKSHOP


.

Tijdens onze Juice Clinic ga je direct zelf aan de slag! Je maakt met je klasgenoten, familie of collega’s Power Shotjes, Green Juices en Fruity Super Shakes. Ondertussen krijg je interessante weetjes te horen met betrekking tot wat echt verse Juice met je doet. Na de workshop heb je de eerste beleving, praktische tips en enige diepgang om thuis enthousiast zelf te juicen en zo een nóg gezondere leefstijl te starten of te ondersteunen, met de power van Super Juice!

Voor kinderen is deze ‘Do It Yourself’ Juice Workshop en ook onze DIY event opstelling een feestje, want wij komen met de felgroene Juice Cruiser Food Truck, een gezellig muziekje en onze Pedal Blenders. Dat zijn Blender fietsen waarbij de kinderen trappen om een blender zoveel mogelijk toeren te laten maken, om zo hun eigen Shake te trappen!

Onze workshop wordt echter het meest gedaan bij bedrijven tijdens Vitality Days en events. Want daar waar de werknemers een gezondere leefstijl omarmen is het ziekteverzuim lager en bovendien korter per kwaaltje. De sfeer, focus en omgang met collega’s is beter en bovendien en is men fitter en scherper de hele dag door, dus ook ná de lunch, tot einde werktijd. Investeer je in de healthy lifestyle van je werknemers en collega’s? Dan investeer je in je bedrijf!

Philip Morris, Rabobank, Lithos, Amgen Europe, GGZ, Fluor, Brabants Landschap en Tante Louise zijn voorbeelden van bedrijven en instellingen die u naar tevredenheid reeds voorgingen. Lijkt je dit interessant op je eigen school, op je werk, vereniging of binnen jouw bedrijf?

Bespreek het dan eens met de directie of management, en bel of app daarna Kris Fris op 06 44 23 68 40 om een workshop te plannen.

Note: Wil je een samenstelling maken van meerdere Vitality Day onderdelen zoals bijvoorbeeld (bedrijfs) Massage, Crossfit, Leisure (team) Activities, Omdenken, Lachtherapie, Zelfverdediging, Meditatie, Schilderen en Yoga?
Neem contact op en wij maken er een compleet verzorgde en gezellige Vitality Day van! De kern van al onze Vitality onderdelen is het zelf thuis direct en laagdrempelig toe kunnen passen van effectieve en bewezen Vitality activiteiten en routines.