Dit Urban Disc Golf Tournament is uniek in Nederland. Een ludieke, gezellige en spannende partij Frisbees gooien op 9 holes in en om de stad!
.
In duo’s of trio’s gaan jullie op pad met de speciaal ontworpen veilige rubberen super Fribees. Op 9 holes proberen jullie met zo min mogelijk succesvol overgegooide Frisbee worpen de uiteindelijke target te raken. Dat kan van alles zijn! Van het raken van een deur of lantaarnpaal tot het werpen door een portaal, iemands benen of over een brug.
.
Zo ontdek je op een gezellige wijze en met veel actie en plezier de mooiste plekken in en om het centrum van de leukste steden. Tijdens een korte Frisbee Clinic waarin iedereen leert gooien en de competitiedrang al aanwakkert, maken we de teams.
.
Voor onderweg gaan er en aantal ludieke extra teamopdrachten mee en we hebben ook voor deze Frisbee Golf Bonanza een stapel jokers in petto! Zo probeert jouw team straks misschien geblinddoekt een birdie te gooien, telt jullie score plots dubbel of krijg je zwijgplicht opgelegd.
.
Onderweg is er natuurlijk tijd voor een terrasje en de winnaars worden uiteindelijk bruisend in het zonnetje gezet. Elke familiedag, personeelsuitje, vriendenmiddag of zelfs kinderfeestje (vanaf 10 jaar) zal geslaagd zijn met dit ludieke, licht sportieve uitje vol Flying Action!
.
Kosten: 19,50 euro* inclusief 1 consumptie achteraf, route, speel -en spelmateriaal, route en scorekaart, joker kaarten.
Duur: 3 uur inclusief de inleiding, tijd voor een terrasje tussendoor (eigen gelegenheid), een Mini Clinic, en een ludieke prijsuitreiking. Korter of langer in overleg mogelijk, minimaal 2 uur.

Doelgroep: 10 tot 80 jaar, afhankelijk van de conditie.

Aantal deelnemers: 10 tot 150. Meer of minder in overleg

Starttijden: in overleg

Locaties: Bergen op Zoom, Middelburg, Antwerpen, Breda of eender welke stad in Nederland na overleg.

Startpunt:
Bergen op Zoom: Stadspark Kiek in de Pot, Westersingel.
Breda: Verzamelen in het Chassepark gelegen achter poppodium  MEZZ
Antwerpen: Stadspark Antwerpen Centrum (tegenover theaterplein) bij het Skatepark

*prijzen zijn incl. 21% btw
EIGEN EVENT OF LOCATIE? OFFICIAL POP UP DISC GOLF COURSE
Liever in de natuur, op een landgoed of op een eigen terrein een POP UP Disc Golf Course spelen zodat werknemers, familie of vrienden vóór, tijdens of na je personeelsdag, etentje, event of familieaangelegenheid ongedwongen met elkaar een potje Disc Golf kunnen spelen? Bekijk dan eens onze POP UP DISC GOLF mogelijkheid! Officiele Disc Golf Targets en de gezellige en unieke Joycompany team-regels maken van deze optie een succesvolle doorloop-activiteit activiteit voor alle leeftijden! Wij nemen alles mee om een ongedwongen Tournament te kunnen spelen. En wij begeleiden eveneens indien gewenst. Tevens zijn de Targets en een goed uitgezette routing dé actieve manier om een groep een gewenste route over een landgoed, door een stad, park of bedrijf af te laten leggen. Succes gegarandeerd!
.