Juice Cruiser Food Truck

DE  MOGELIJKHEDEN

DRIVE BY CATERING

Wij rijden aan met de Juice Cruiser Truck, gooien de klep open en delen Juices en Shakes uit! Ook shotjes en Plant Based (vegan) Burgers & Noodles horen tot de mogelijkheden.

Een supergoede lunch en een gezond signaal naar uw werknemers, leerlingen, bewoners of klanten met wie u natuurlijk het beste voor heeft.

EVENTS

Ideaal voor elk sport event, jaarlijkse vitaliteitsdag, mud-run of crossfit tournament om de deelnemers een gezonde energising juice of shake aan te bieden.

Wij kunnen de juices maken en uitdelen of verkopen vanuit de truck of een losse stand, maar er is ook de mogelijkheid tot de ‘Do It Yourself’ Juice Set-up! Daarbij juicen de mensen zélf hun groenten en fruit en ervaren direct hoe handig dat gaat. Lekker, Leuk, Leerzaam. Een bron aan inspiratie om thuis snel door te pakken en de gezondheid in eigen hand te nemen!

WORKSHOPS

Met onze bus op het schoolplein, parkeerterrein of setting binnen in de kantine, keuken of welkomst hal laten wij snel en handig zien hoe je zélf thuis, op school of op het werk juice maakt.

In een workshop van ongeveer 1 uur behandelen wij het super effectieve principe van het drinken van écht vers, zelf gemaakte groente en fruit juices & shakes met ins en outs m.b.t. je energy level, kwaaltjes en welvaartziekten en all round goed gevoel!

Na de workshop ken je direct een aantal supergezonde recepten, weet je hoe een sap machines werkt met de voor en nadelen van de verschillende verkrijgbare types, heb je , wellicht voor het eerst, een power health shot en mean green superjuice gemaakt en geproeft. En… de boost direct gevoeld!

Deze ervaring is met een eigen (tweedehands) machientje direct toepasbaar in je eigen keuken, dus til je na de workshop je eigen vitaliteit met een beetje goede wil direct naar een hoger level. Bijzonder effectief!

HOME CLINIC

Wil je thuis in je eigen keuken een mini clinic doorlopen om snel zelf aan de slag te kunnen? Dat kan! Wij komen naar je toe met (indien nodig) een leen-machine en een doos vol groente en fruit om direct aan de slag te gaan.

Het bonnetje van deze doos groente en fruit is je houvast als nieuw boodschappen lijstje! Lekker handig.

In ongeveer 1 uur heb je gezien hoe je snel, schoon en effectief zelf je superjuices maakt en ben je een hele schat aan begrijpelijke info rijker m.b.t. het makkelijk boosten en ondersteunen van je eigen gezondheid. De Juicer laten wij een weekje achter en die kun je terugbrengen of sturen, of indien in de buurt, komen wij hem weer ophalen.

Zelf zoek je een (tweedehands) machientje op marktplaats of via ons en je hebt een tool in handen die je de rest van je leven een goed gevoel kan geven. Juice On!

WIE GINGEN U VOOR

Reeds tal van tevreden opdrachtgevers gingen u voor!

o.a. Philip Morris Europe Vitality Day, Sabic’s Welness Day, Tante Louise Beweegweek, Stichting Brabants Landschap Week van het Landschap, Orangerie Mattemburgh Week van het Landschap, Gemeente Woensdrecht Boerendag, Amgen Europe Breda Health Week, Proefmei Culinair Festival, Jazz Bozz Jazz festival, Stichting Brabants Landschap Brabantse Waldag, Doen Produkties verschillende events, Albert Heijn Opening Filiaal Hoogerheide, Poppodium Gebouw T opening duurzaam T-Cafe, Stichting Samendoen Markt, Lithos Aannemer Bouwmarktdag, Baresteel Company’s ‘King of Squat Festival’ bij Hangar 17 Functionele Training, Brabantse Wal Marathon Roozenoord  etc. (en vele Superjuice cater opdrachten & sapkuren)