Joycompany de leukste City Games Kroegentochten en Outdoor Activities in Antwerpen Breda Bergen op Zoom en omstreken.

Spel, Speur -en Kroegentocht Bergen op Zoom & Antwerpen

Ontdek Bergen op Zoom of Antwerpen tijdens deze gezellige oud Hollandse of Klassiek Vlaamse spel -en kroegentocht. Per team vertrek je met een uitdagende stadstour in de hand, vol met verrassende weetjes, grappige vragen en ludieke foto -en filmopdrachten. Onderweg beland je in de leukste kroegen van de stad!

Hier speel je telkens een aantal oud-Hollandse of klassiek Vlaamse spellen tegen een ander team, onder het genot van een drankje. Sta er niet van te kijken als je plots moet koekhappen op de Groenplaats of Grote Markt, vier op een rij speelt in een stadskelder of blikken staat te stapelen op een wankele wiebelboot aan ’t Steen. En dat alles nog voor punten ook! Het winnende team wordt bruisend in het zonnetje gezet.


Kosten: 29,50 euro p.p.* inclusief in totaal 5 consumpties (koffie, thee, fris, pilsje, of wijn)
Step huren: 7,50 euro p.p.* (leg de tocht per step af voor nog meer vertier en een iets kortere duur)

Doelgroep: Alle leeftijden, u loopt ongeveer 1 kilometer tijdens de activiteit

Duur: 3,5 uur inclusief het 5e drankje achteraf tijdens de prijsuitreiking*

Aantal deelnemers: 8 tot 80 meer in overleg, minder niet mogelijk.

Starttijd: 14:00. Dit is tevens de vroegst mogelijke starttijd i.v.m. de openingstijden van de cafés. Starten tot uiterlijk 19:00 uur is mogelijk in overleg.

Bergen op Zoom verzamelplaats, start -en eindpunt:
Les Vedettes Café Culturel, Lievevrouwestraat 27

Antwerpen verzameplplaats, start -en eindpunt:
in overleg (centrum maar locatie kan verschillen)


AUTHENTIEKE KROEGENTOCHT ANTWERPEN COMBI
U kunt voor een compleet programma een gezellige Authentieke Kroegentocht Antwerpen regelen bij onze partner www.kroegentochtantwerpen.be Na de lunch of het Diner op naar de verborgen en bijzondere pareltjes van café’s, om van het echte Antwerpen te proeven.

Optie 1: Het is mogelijk een extra café met consumptie en spellen toe te voegen tegen een meerprijs van 5 euro p.p. – Per café extra duurt de tocht 30 minuten langer. Een café minder bezoeken kan ook. Dan daalt de prijs met 2,50 euro p.p. en duurt de tocht 30 minuten korter.

Optie 2: U kunt de activiteit per step doen voor nog meer vertier en een iets kortere duur.

*Gezien de benodigde tijd voor de activiteit is de verzameltijd tevens starttijd. Indien u vooraf al iets wilt drinken dan 30 minuten eerder afspreken.

*prijzen zijn incl. 21% btw, stephuur is incl. 6% btw