Lipdub

Maak samen met je vrienden en vriendinnen, collega’s of familie een toffe videoclip, op een door u zelf gekozen locatie! Het kenmerk van een Lipdub is dat de (muziek) video in één take opgenomen wordt. Na de gezellige voorbereiding waarin dansjes, choreografie, timing, teksten, gezichtsexpressies enzovoorts aan bod zijn gekomen, wordt de camera aangezet….. spannend!

Alles kan in een Lipdub… Iedereen wordt zich tijdens de voorbereiding bewust van zijn of haar aandeel in het geheel. We streven naar een goede ludieke samenwerking waarbij de deelnemers proberen niet alleen zelf, maar juist ook anderen zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Een Lipdub is de ideale start of afsluiting van een groepsproces of gewoon een super geschikte activiteit voor bijvoorbeeld uw vrijgezellen-, familie-, vrienden- of afdelingsuitje. Een boel pret en een super toffe herinnering aan de dag zijn gegarandeerd.


Kosten:
10-15 personen > 35,00 euro p.p.
16-29 personen > 29,95 euro p.p.
30-200 personen > in overleg
*prijzen zijn incl. btw

Doelgroep: Alle leeftijden.

Aantal deelnemers: 10 tot 200 personen

Tijdsduur: 2,5 tot 3,5 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Locatie: In overleg. Denk aan Bergen op Zoom, Breda, Antwerpen of elders

De Lipdub kan op (bijna) iedere locatie opgenomen worden. Open zee behoort niet tot de mogelijkheden daar onze eerste en enige poging om op open zee al zwemmend een Lipdub op te nemen in het water is gevallen. Verder zijn er zowat geen grenzen! Denk aan een mooie locatie in de natuur of juist een industriële locatie. Misschien midden in een winkelgebied? Bedenk wel dat hoe drukker het gekozen gebied, hoe groter de kans op omstanders. En die willen meestal óók graag op de film gevangen worden… of zelfs meedoen!

Extra informatie:
U kiest zelf of in overleg vooraf een eigen lied uit. Voor aankleding en attributen wordt gezorgd. De Lipdub wordt binnen 14 dagen in HD-kwaliteit opgestuurd

Andere mogelijkheden Lipdub:
Een Lipdub is niet alleen geschikt voor groepsuitjes. Met een Lipdub presenteert u tevens op een ludieke en originele manier bijvoorbeeld uw te koop staande woning, uw bedrijf of product, of kondigd u een aanstaand evenement aan. Laat uw fantasie de vrije loop of brainstorm er samen met ons op los en u zult versteld staan van de mogelijkheden die een Lipdub u zou kunnen bieden.